Здрасти, трябва да активираш JavaScript за да ползваш тази страница.

Please check your browser settings or contact your system administrator.

Bulgarians Abroad

Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!

Produkti:
======
2 opakovki biskviti /detska radost/ :)
1 chaena chasha zahar
2-3 supeni lajici kakao
250 gr. margarin
150 gr. suhar bjal
smetana po jelanie za ukrasa i dr. po izbor :)
Prigotvjane:
=======
-karamelizirame v dalbok sad 5 supeni lajici zahar,sled koeto pribavjame goreshta voda okolo 200 ml. i svaljame ot kotlona sled kato se raztvori...
kato stane hladka zapochvame...
-suhara go nakisvame vav voda sled koeto go izcejdame + 1 ch.ch.zahar + 2-3 sup.laj.kakao + 250 gr. margarin i razbivame s mikser do homogenna smes
-v prigotvenata tavichka za torti zapochvame :
-potapjame edna po edna biskvitite,no za kratno vreme tai kato sa dosta meki i redim v tavichkata
-otgore postavjame ot smesta okolo 1 st.
-otnovo red biskviti i taka dokato svarshat produktite
Postavjame tavichkata v kamerata za okolo 15 min,a moje i v hladilnika za okolo 1-2 chasa
Obrashtame varhu podhodjash podnos i s ostanalata smes izmazvame stenite na tortata i ukrasjavame s smetana i dr. po izbor i otnovo ja pribirame v hladilnika,a moje i da se konsumira vednaga... :)

Reply to This

Replies to This Discussion

Zhuli,

Tortata izglezhda chudesno i veroyatno e edna ot tezi recepti, v koyato mogat da se vklyuchat i decata i vsichki zaedno da se zabavlyavat v kuhnyata! Moite trima sinove (2,4 i 16) obozhavat da gotvyat s men, osobeno ako ima neshto, s koeto mogat da se capat i mazhat.
Merci!

Reply to This

Zdravei Anatoly! :)
Da prav si - tochno za dechicata e . . . no e zabavno s tjah vinagi,a i tortata naistina e vkusna pochti kato tezi v sladkarnicite... :) I moeto detence obicha da mi pomaga v kuhnjata osobenno kogato mesja . . . :)

Reply to This

RSS

About Bulgarians Abroad

Alex G Alex G created this social network on Ning.

Create your own social network!

За ентусиястите на зимните спортове:
http://www.mytrailmap.com/

Photos

Loading…

Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service

Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge