Здрасти, трябва да активираш JavaScript за да ползваш тази страница.

Please check your browser settings or contact your system administrator.

Bulgarians Abroad

Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!

Alex G

Kef sas Suzuki SV650S

E moiata mashinka ne e kato tazi deto ia kachih po-gore (Ducati-to) ama pak e goliam kef. Tova e parviat mi motor - zapochnah da karam redi okolo 2 godini. Oshte ne sam go vdigal na zadna guma ... ne znam dali shte stigna do tam :)
Haide, shte se radvam da si obmeniame informacia za poddrajka, riding tips, ideas for trips, etc ...

Reply to This

Replies to This Discussion

ako si kupi6 takova Ducatti, ti obe6tavam da se nau4a i az da go karam ;p sigurna sum 4e 6te e golqm "fef"

Reply to This

Sashe, eto kak i az kakvo imah ama go prodadoh. Mnogo se chudia dali da ne si vzema pak.

Reply to This

Uha :) Iaka mashinka, Kose! Ami az mnogo se kefia na motora - hodia na rabota s nego vseki den (e tova che tuk nikoga ne vali, pomaga :))

Reply to This

Sqdala sam na tezi motori, malko sa visoki4ki (pone za men) no strashno mnogo mi haresvat! Hodil li si na pista? Imash li namereniq? Tazi prolet bih se probvala s moq zvqr :))

Reply to This

Ne sam hodil na pista vse oshte, no ideiata mi zvuchi dobre :) Mai triabva da se darjat dopulnitelni kursove ...

Reply to This

ami te razdelqt v klasi. Beginner, Intermediate… Az razbira se shte se pochna v beginner I shte vidim po natataka

Reply to This

Niakakva organizacia li dviji tezi neshta? Ako da, dai malko informacia :)

Reply to This

Ami da, sesiite sa po 20 minuti i mojesh da si platish za sesii za cql den. Vinagi si imash instruktori koito te vodqt i ti gi sledish kato primer. Az samo sam gledala i trapkata e strahotna!

Reply to This

RSS

About Bulgarians Abroad

Alex G Alex G created this social network on Ning.

Create your own social network!

За ентусиястите на зимните спортове:
http://www.mytrailmap.com/

Photos

Loading…

Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service

Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge