Please check your browser settings or contact your system administrator.
Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!
Sort by:
Gospodi,kak vi zavijdam!!!Super jako!Daite oshte snimki.
Tagged: drifting
Added a post Oct. 4, 2007
:))to se pravi za sobstven kef.Moia problem e ,che ne mi se kara seriina kola.Trqbva da si ia napravia po moi vkus.Infinitito si go biva,no vinagi moje da se butne njkyde.Da vi e chestita kolata,ka... Continue
Added a reply Aug. 10, 2007
Много ти благодаря,Иво.Много полезно!Изчетах доста по въпроса за турбо колите тези дни и си мисля ,че това е щастието за моя Golf-турбо + чип.Дори,може би 2 турбота-малко за ниски обороти и голямо ... Continue
Added a reply Aug. 10, 2007
Здравей,Иво.Радвам се ,че ти харесва моята Golf-версия,но всъщност изобщо не съм дори до средата на проекта.Имам работа по копето,а да не говорим за мощност-там има мнооого да се работи.Още немога ... Continue
Added a reply Aug. 8, 2007
Какво те прави такъв фен на Mercedes?O.K.-dannite sa wyrha,no towa li samo ti hareswa ili цялосното звучене на марката?Незнам,но не ми допада дизайна им ,ама никак.
Added a reply Aug. 8, 2007
Здравейте авто маниаци или просто любители на хубавите коли!Предлагам ви да си поговорим на една доста забавна ,но в същото време много сериозна тема.Но стига празни приказки!Покажете какво сте нап... Continue
Started this discussion. Last reply by Dimitar Dimitroff Mar. 20, 2008.
(Продължавам от "виж например") Schmidt wheels.Имат филмче как се режат павенца с джанти и т.н.За дупките не споря,но при каране около 40-50 мин.по завои с едновременно натискане на газ и спирачка ... Continue
Added a reply Aug. 1, 2007
Здрасти,Косьо!Интересно се получи.Не съм погледнала къде се намираш и че имаш сняг.Тази Yokohama си е за сухо и дъжд.Аз лично сменям като вали сняг.Що се отнася до тунинга -доста време и средства с... Continue
Added a reply Aug. 1, 2007
Забравих гумите!!!!На тези джанти едни Yokohama Parada Spec-2 ili Yokohama Advan Sport ще и залепнат идеално.Но с тунинга е така -все има още нещо да се махне или сложи.:)))
Added a reply Jul. 31, 2007
Това май е най - доброто SUV za momenta.Добър дизайн.А има и доста добри тунинг версии ;))))
Added a reply Jul. 31, 2007
Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service
Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge