Здрасти, трябва да активираш JavaScript за да ползваш тази страница.

Please check your browser settings or contact your system administrator.

Bulgarians Abroad

Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!

milena kosturkova's discussions (12)

Drifting - Formula D in Sonoma, CA; August 11 2007

Gospodi,kak vi zavijdam!!!Super jako!Daite oshte snimki.

Tagged: drifting

Added a post Oct. 4, 2007

Cherna Perla

:))to se pravi za sobstven kef.Moia problem e ,che ne mi se kara seriina kola.Trqbva da si ia napravia po moi vkus.Infinitito si go biva,no vinagi moje da se butne njkyde.Da vi e chestita kolata,ka... Continue

Added a reply Aug. 10, 2007

Tuning-оптичен и силов

Много ти благодаря,Иво.Много полезно!Изчетах доста по въпроса за турбо колите тези дни и си мисля ,че това е щастието за моя Golf-турбо + чип.Дори,може би 2 турбота-малко за ниски обороти и голямо ... Continue

Added a reply Aug. 10, 2007

Tuning-оптичен и силов

Здравей,Иво.Радвам се ,че ти харесва моята Golf-версия,но всъщност изобщо не съм дори до средата на проекта.Имам работа по копето,а да не говорим за мощност-там има мнооого да се работи.Още немога ... Continue

Added a reply Aug. 8, 2007

Tuning-оптичен и силов

Какво те прави такъв фен на Mercedes?O.K.-dannite sa wyrha,no towa li samo ti hareswa ili цялосното звучене на марката?Незнам,но не ми допада дизайна им ,ама никак.

Added a reply Aug. 8, 2007

Tuning-оптичен и силов 10 Replies

Здравейте авто маниаци или просто любители на хубавите коли!Предлагам ви да си поговорим на една доста забавна ,но в същото време много сериозна тема.Но стига празни приказки!Покажете какво сте нап... Continue

Started this discussion. Last reply by Dimitar Dimitroff Mar. 20, 2008.

Chrome wheels - stil ili cigania?

(Продължавам от "виж например") Schmidt wheels.Имат филмче как се режат павенца с джанти и т.н.За дупките не споря,но при каране около 40-50 мин.по завои с едновременно натискане на газ и спирачка ... Continue

Added a reply Aug. 1, 2007

Здрасти,Косьо!Интересно се получи.Не съм погледнала къде се намираш и че имаш сняг.Тази Yokohama си е за сухо и дъжд.Аз лично сменям като вали сняг.Що се отнася до тунинга -доста време и средства с... Continue

Added a reply Aug. 1, 2007

Забравих гумите!!!!На тези джанти едни Yokohama Parada Spec-2 ili Yokohama Advan Sport ще и залепнат идеално.Но с тунинга е така -все има още нещо да се махне или сложи.:)))

Added a reply Jul. 31, 2007

Cherna Perla

Това май е най - доброто SUV za momenta.Добър дизайн.А има и доста добри тунинг версии ;))))

Added a reply Jul. 31, 2007

• 1
  • 2

RSS

About Bulgarians Abroad

Alex G Alex G created this social network on Ning.

Create your own social network!

За ентусиястите на зимните спортове:
http://www.mytrailmap.com/

Photos

Loading…

Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service

Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge