Здрасти, трябва да активираш JavaScript за да ползваш тази страница.

Please check your browser settings or contact your system administrator.

Bulgarians Abroad

Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!

Анелия

Пътувате ли в България?

Здравейте!
Правя проучване за дипомната си работа и ме интересува дали българите живеещи в чужбина пътуват из България когато се връщат. Аз също съм от тези хора и имам наблюдения, че в някои случаи пътуваме повече от живеещите в родната ни страна.. за съжаление.
По този повод бих искала да ви помоля за малко помощ като отговорите няколко кратки въпроси. Мисля, че и на вас ще ви бъде интересно, защото по този начин ще научите нещо повече за личното си поведение като турист. Ето ги и въпросите:

1. На колко години си?
2. Колко често се връщаш в България?
3. За колко време се връщаш в България?
4. Пътуваш ли из България с цел почивка и/или развлечение?
5. С кого пътуваш?
6. Колко средно продължава пътуването ти?
7. Какви места посещаваш предимно – от културен или природен характер?
8. Културни и исторически забележителности, които си посетил/а по време на последните си 2 пребивавания в България

Благодаря ви много!
Пожелавам ви да имате възможност да пътувате по-често където ви се иска!

Tags: българи, туризъм, чужбина, българия

Reply to This

Replies to This Discussion

1. На колко години си? 28
2. Колко често се връщаш в България? vednaj godishno, naposledak se se namirat povodi
3. За колко време се връщаш в България? dve maksimym tri sedmici (niama poveche otpuska)
4. Пътуваш ли из България с цел почивка и/или развлечение? DA
5. С кого пътуваш? Sas semeistvoto si i mnogo chesto s priatelite ot BG
6. Колко средно продължава пътуването ти? 5-7 dena
7. Какви места посещаваш предимно – от културен или природен характер? i dvete
8. Културни и исторически забележителности, които си посетил/а по време на последните си 2 пребивавания в България - Shipka pametnika, zlatnite kobeta, pametnika na Hristo Botev, Drianovskiat manastir, Tsarevec, Asenovata krepost, Bochkovskia manastir, Stariat Plovdiv, Etara

Reply to This

1. На колко години си? Az sam na 26
2. Колко често се връщаш в България? na vseki dve godini
3. За колко време се връщаш в България? za 3 mesetza
4. Пътуваш ли из България с цел почивка и/или развлечение? patuvam postoqnno i prez cqloto vreme s cel i dvete i daje s oshte celi
5. С кого пътуваш? chesto sama, povecheto mi priqteli nqmat tri pochivni mesetza, no po planinite sam vinagi s grupa
6. Колко средно продължава пътуването ти? 4-5 dni
7. Какви места посещаваш предимно – от културен или природен характер? i dvata- teatri, koncerti, na more i planina...
8. Културни и исторически забележителности, които си посетил/а по време на последните си 2 пребивавания в България -v Sofia poobikolih ruinite po centara i Nac. Galeria/Muzei na izkustvoto, i drugote mesta ne sa tolkova kulturni, po skoro-prirodni zabelejitelnosti, s koito Bulgaria e palna:)

Reply to This

• 1
  • 2

RSS

About Bulgarians Abroad

Alex G Alex G created this social network on Ning.

Create your own social network!

За ентусиястите на зимните спортове:
http://www.mytrailmap.com/

Photos

Loading…

Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service

Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge