Здрасти, трябва да активираш JavaScript за да ползваш тази страница.

Please check your browser settings or contact your system administrator.

Bulgarians Abroad

Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!

Alex G

Този Website е Ваш! Дайте акал как да го подобрим :)

- Polezen li vi e?
- Kak moje da bade po-polezen?
- Drazni li vi neshto v dizaina ili funkciite na stranicata?
- Koi polezen element na stranicata shte vi kara da ia poseshtavate vseki den?
Vsichki idei sa dobre doshli!

Reply to This

Replies to This Discussion

Recepti za bg kuhnia :)

Reply to This

-Polezen li vi e?
Bi bil daze po polezen, sled kato poveche hora se prisudenijat kum tozi site - v krajna smetka e mlada idea, kojato na men lichno mi haresva.
- Kak moje da bade po-polezen?
Puskaijte informazija, kojato bi ni vulnuvala tuk - novini za emigarzionni zakoni, moze be novini otnosno bulgari, presupjali v US (vinagi e stimulirashto da vidish, che i drugite mogat da se spravjat).
- Drazni li vi neshto v dizaina ili funkciite na stranicata?
Samo se ochudvam, che ima kartinka na mladozenci gore vljavo, no inache mi haresva :o)
- Koi polezen element na stranicata shte vi kara da ia poseshtavate vseki den?
Info za subitija, partita, moze bi malki chasno objavi, info za predlagane i tursene na rabotna ruka kum otdelnite grupi / regioni.

Uspeh!!!

Reply to This

Mnogo po-dobur e layouta! Bravo!

Reply to This

Zdraveite BG Abroad entusiasti!

Niakolko dushi tuk predlojiha da sazdam chat funkcia i sega tia veche sashtestvuva na MAIN page. Probvaite da vidite kak raboti i mi kajete dali vi varshi rabota.

Reply to This

glitter-graphics.com
Alex, iskah samo da ti blagodarja za polozenija trud i entusiasum!!! Idejata e napravo genialna!

Reply to This

I really like the rating system for music, videos.

Groups such as Services, Personals, College Students, Teens are probably a good idea.

Reply to This

These are great ideas, Anya! Thank you!

Reply to This

Zdravej Alex,

Idejata ne e moja, a na edna moja prijatelka, kojato ja bjah pokanila da se rgestrira tuk. Tja e v Germania i me pitashe zashto njama neshto podobno kato "search engine", kudeto mogat da budat namereni horata po mestoziveene/durzhavi. Taka ako ziveesh v daden strana ili oblast v US da mozhesh po-lesno da se svurzvash s "tulpata". Znam, 4e ima groups kum njakoj gradove v US, no ne vsi4ki tuk sa se zapisali kum tezi groups.

Blagodarja ti! Pozdravi!!!!
Ina

Reply to This

Хайде да премахнем правописните грешки !

Reply to This

Mnogo dobra ideia :)! Shte se radvam ako mi posochish kade ima pravopisni greshki za da gi korigiram.

Reply to This

• 1
  • 2

RSS

About Bulgarians Abroad

Alex G Alex G created this social network on Ning.

Create your own social network!

За ентусиястите на зимните спортове:
http://www.mytrailmap.com/

Photos

Loading…

Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service

Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge