Please check your browser settings or contact your system administrator.
Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!
Sort by:
Освободените от Либия български медици няма да пътуват утре за Париж, съобщи БНР. Те бяха поканени във френската столица от международната организация „Адвокати без граници", но е било преценено, ... Continue
Started this discussion Dec. 9, 2007
Neka i az da se vklju4a kum temata... Vazen aspekt na tozi vupros e kude se namirame, kakuv e sozilanijat statut na bulgarskite emigranti v dadenija region i kakuv im e backgrounda ot Bulgaria. Ist... Continue
Tagged: socialen jivot, usa, bulgaria
Added a post Nov. 12, 2007
Zdravej Alex, Idejata ne e moja, a na edna moja prijatelka, kojato ja bjah pokanila da se rgestrira tuk. Tja e v Germania i me pitashe zashto njama neshto podobno kato "search engine", kudeto moga... Continue
Added a post Nov. 12, 2007
Ponjakoga vlizam v stranizata na bulgarska nationalna televisija - v archiva i, mogat da budat otkriti zapisite na emisiite novini - www.bnt.bg
Added a post Sep. 17, 2007
Vse pak izborut na bukvite e vupros na navik i na techin4eski dadenosti na computera (mojat neprekusnato mi pravi problemi). Poradi sushtata tazi pri4ina izbjagvam da pisha v bulgarski forum, kojto... Continue
Added a post Sep. 17, 2007
glitter-graphics.com Alex, iskah samo da ti blagodarja za polozenija trud i entusiasum!!! Idejata e napravo genialna! Continue
Added a post Jul. 25, 2007
Mnogo po-dobur e layouta! Bravo!
Added a post Jul. 21, 2007
-Polezen li vi e? Bi bil daze po polezen, sled kato poveche hora se prisudenijat kum tozi site - v krajna smetka e mlada idea, kojato na men lichno mi haresva. - Kak moje da bade po-polezen? Puskai... Continue
Added a post Jul. 20, 2007
Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service
Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge