Please check your browser settings or contact your system administrator.
Виртуалната БГ общност по света и у нас. Запознанства и полезна информация!
Sort by:
Размяна на информация за всекидневието
5 after 1 vote
Zdraveite,predpolagam 4e za mnogo hora moje da e polezna tazi informaziq,otkrih edin sait ot koito moje da se gleda bezplatno balgarska televiziq i ka4estvoto e dobro :) www.bgtelevizor.net Continue
Started by Knowbie. Last reply by todor todorov Sep. 5, 2009.
-да се запази усвояването на книжовния български език като част от Държавните образователни изисквания http://www.bgpetition.com/knijoven-bal Continue
Started by Жулиета Желева Apr. 16, 2009
Zdraveite! kazvam se Petar,ot 2 godini sam v UK i se radvam 4e vi namerih..
Started by Petar Tanev Mitev Apr. 1, 2009
Spomniam si che predi 6-7 godini, ne mojeshe i da si pomislia da pravia bankovi transakcii po Internet ili da kupia neshto po Internet. Ne mi beshe iasno parite kak preminavat ot endo miasto na dru... Continue
5 after 2 votes
www.smarttravelnetwork.com www.interbalkan.ne /NYC/ - (718) 507 9191; (866) 424 8728 /Orlin/; alekoaleko@aol.com Internet Tour - (800 )371 1871 Balkan Travel &Tours - (847) 296 8094; (... Continue
5 after 1 vote
Studentka sym po psihologiq v Norvegia, imam tunelno zrenie (Retinitis Pigmentosa). Shte uchastvam vyv svetovnata mladejka sreshta na RP organizacii, v Helsinki. Mnogo bih iskala da se svyrja s hor... Continue
Started by Mariya May. 25, 2008
Transportni Yslugi: (Avtomobili, motozikleti, i druga stoka) USA - Bulgaria (s konteiner) Za Kontakti: Teodor Penov 734-262-5792 teodorpenov@hotmail.com
Tagged: auto, motorcycles
Started by Teodor Penov. Last reply by Teodor Penov Apr. 9, 2008.
Started by Myhell Ent. Mar. 17, 2008
The Los Angeles City Council unanimously passed a law that will ban smoking in all City parks in addition to the ban already in effect at all City beaches. As of September 8, 2007, there will be a ... Continue
Started by albena trandeva Sep. 6, 2007
Bulgarians Abroad brought to you by Alex G © 2010 Report an Issue | Feedback | Privacy | Terms of Service
Spread the word. Get your own Bulgarians Abroad badge